Yeşil-siyahlı takım, evinde oynadığı maçlarda Spor Toto Süper Lig takımları için zorlu bir viraj olma özelliği de taşıyor. 

İÇ SAHADA 5'TE 4 
Geçtiğimiz sezon küme düşme hattından son haftalarda aldığı galibiyetlerle kurtulan Akhisar Belediyespor, 2013-2014 sezonunda kendi evinde aldığı başarılı sonuçlarla göze çarpıyor. Yeşil-siyahlı ekip, şimdiye kadar sahasında oynadığı 5 maçın 4'ünden galibiyetle ayrılmayı başardı. 

SKOR ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI 
Trabzonspor, Galatasaray gibi ligin üst düzey takımlarını konuk ettiği karşılaşmaları kazanmayı başaran Akhisar Belediyespor, son olarak dün akşam Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. Mücadelenin 18. dakikasında 1-0 geriye düştükten sonra 3-1'lik skor üstünlüğü yakalamayı başaran Manisa temsilcisi, üstünlüğünü maçın geri kalan kısmında elinde tutamayarak sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. 

NIASSE VE MEZENGA'NIN ETKİLİ PERFORMANSI 
Geçen sezonki hocası Hamza Hamzaoğlu ile yoluna devam eden yeşil-siyahlı takımda, Norveç ekibi Brann'dan transfer edilen Senegalli futbolcu Oumar Niasse etkili bir performans ortaya koyuyor. Niasse, attığı 5 golle takımının en golcü futbolcusu konumunda. Ayrıca 23 yaşındaki futbolcu, gol krallığı yarışında 6 golü bulunan Sivassporlu Aatıf Chahechouhe ve Beşiktaşlı Hugo Almeida'nın da takipçisi. Dün akşam oynanan Beşiktaş müsabakasında 2 gol atan Brezilyalı futbolcu Bruno Mezenga da attığı 4 golle takımının aldığı başarılı sonuçlara katkı sağlayan bir diğer isim. 

Editör: TE Bilişim