Gaziantep deplasmanındaki aldığı yenilgi ardından A Milli maç arası olması nedeniyle, 4 günlük iznin sonunda Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalara başlayan Yeşil-Siyah'lılarda son maçta sakatlanan Bruno sol arka kasığındaki yırtık nedeniyle idmana katılamadı. Sakatlığı süren Kenan Özer ve izinli oyuncular Theofanis Gekas, İbrahima Sokno kaleci Oğuz Dağlaroğlu ile A Amilli Takımda bulunan kaptan Bilal Kısa da idmana katılmadı. Sakatlığı süren Merter Yüce ise takımdan ayrı doktor eşliğinde düz koşu yaptı.
Yeşil-Siyahlılar ilk idmanda artırmalı kondisyon ve 5’e 2 pas yaptı. Öte yandan sarı kart sınırında bulunan oyuncular Saidi, Uğur, Bilal ve Zokora ise teknik heyetin ilerde kadro kurmada sıkıntıya düşürmeme konusunda oyunculara uyarılar yaptığı bildirildi.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan defans oyuncusu İsmail Konuk ise yaptığı açıklamada; “son haftalarda özellikle deplasmanda kötü sonuçlar alıyoruz. Milli maç nedeniyle bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz ve Altınordu ile bir hazırlık maçımız var. Bu hazırlık maçını ve arayı iyi değerlendirip Mersin maçında iyi bir performans sergileyip galip gelmek istiyoruz” dedi.
Sakatlıkların ardından formasına kavuşan ve yüksek performansı ile teknik heyetin ilk 11 kadrosunda yer alan Konuk bu formaya sahip çıkacağını ve terletmeye devam edeceği vurgusunu yaptı.

Editör: TE Bilişim