Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor. Manisa ekibinde Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda Kastamonu deplasmanından alınan 3 puanın keyfi yaşanıyor.

Kupada da galip gelmenin ayrı bir keyif verdiğini kaydeden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ligdeki ikinci yarının ilk maçı olan Torku Konyaspor karşılaşması öncesi takıma galibiyetin moral getirdiğini kaydetti.

Ligin ilk devresinde sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen ve Avrupa’daki tüm liglerde kendi sahasında 2 golle en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduran yeşil-siyahlılar, Torku Konyaspor maçında da bu seriyi sürdürmek istiyor. Ara transfer döneminde Hasan Kabze, Lualua, Orhan Taşdelen ve kaleci Emrah Tuncel ile yollarını ayıran ve Şanlıurfaspor’dan Kenan Karışık ile Partizan takımından Sırp oyuncu Petar Grbic’i renklerine bağlayan yeşil-siyahlılar, Güray Vural için görüşmelere başladığı Trabzonspor ile çıkacak sonuca göre transferde yeni bir boyuta girecek.


Trabzonspor’un kendilerine resmi bir başvuru yaptığını belirten Basın Sözcüsü Acar, "Biz şu ana kadar herhangi bir teklif ve istek yapmadık. Görüşmeleri kupa müsabakaları sonrasına kadar dondurmuştuk. Bugün yönetim kurulu olarak toplanıp teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferi şekillendirmek istiyoruz. Bu hafta içerisinde transferi şekillendirmek istiyoruz" dedi.


Ligin ilk devresinde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Torku Konyaspor’u konuk edecek yeşil-siyahlılar, bugün saat 16.00’da Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde tam kadro çalışmalara başlayacak.

Editör: TE Bilişim