Güreş arenasında son yıllarda büyük çıkış yakalayan Akhisar Belediyespor Güreş takımı ile birlikte idmanlar yapan Danimarka Milli Güreş Takımı ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. 
Akhisar’da 10 günlük kamp yapacak olan Danimarka Milli Güreş Takımından Koordinatör Burhan Demirkıran, Antrenörler Thor Hyllegaard Pedersen, Symon Kogut, güreşçiler Mark O. Madsen, Frederik Bjerreheus, Tabias Fonesbak Skal, Anders Ekstrom, Mark Kjeap’ı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Latif Çakmak, Akhisar Belediyespor Antrenörleri İsmail Göze, Yücel Ünsal ve Koordinatör Hasan Karabacak tarafından karşılandı.
Danimarka Milli Güreş Takımı’nı Akhisar’da konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, şunları kaydetti; “spor şehri Akhisar’ımız her alanda büyük atılımlar yaptı. Futbol, Basketbol ve Güreş’in yanında bir çok spor dalı ile örnek bir şehir haline geldik. Geleceğimizin en büyük projesi olan “Spor Vadisi” için çalışmalarımız devam ediyor. Bir Spor Şehri adı altında kültür ve sanat ile adını duyurduğumuz Akhisar’ımızı tarihi ve ekonomisi ile de büyük gelişmeler kaydettik. Burada ağırladığımız misafirlerimize de tarih, kültür, sanat ve spor alanında yaptığımız gelişmeleri aktaracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim