Kayseri’de tutuk bir görüntü çizen ve 50 dakika 10 kişi oynayan rakibini yenemeyen Akhisar Belediyespor, taraftarlarını üzmeye devam ediyor.

YEDİNCİ DIŞ SAHA MAÇINDA DA GOL YOK
Deplasmanda kazanamayan iki takımından birisi olan Akhisar Belediyespor ise 7. dış saha maçında 3. puanını yine 0-0'lık sonuçla alırken, deplasmanda yine gol sevinci yaşayamadı ve puanını 16 yapan Manisa ekibinin ligdeki galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

HAMZAOĞLU: “ŞANS YANIMIZDAYDI”

Hamza Hamzaoğlu maçın genelinde iyi mücadele edemediklerini ve şansın kendileriyle olduğunu belirtti. Kayserispor'un çok güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu şunları kaydetti: "Bugün oynanan mücadeleye bakınca epey şanslıydık. Rakibin on kişi kalması bizim lehimize olması gerekirken aleyhimize çalıştı. Sahayı iyi parselleyemedik, topa yeterince sahip olamadık. Hücum organizasyonlarında gerekli hareketliliği gerçekleştiremedik. Bugün bir puanla ayrıldık. Takımımdan 10 kişi kalmış rakibimize karşı daha iyi oyun bekliyordum. Olması gereken kimliğimizden uzaktık. Gelecek haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

Editör: TE Bilişim