AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da ertelenen Medical Park Antalyaspor maçında uzatmalarda gelen golün ardından gelen 3 puanın sevincini yaşıyor.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan çalışmanın ardından yeşil-siyahlı ekip 2 günlük izne ayrıldı. Haftanın son idmanına grip olan tecrübeli kaleci Oğuz Dağlaroğlu ve Sertan Vardar, özel izinli olan İbrahima Sonko katılamadı. Yeni transfer Bilal Kısa ilk kez tesislerde idmana çıktı.
İdman öncesi açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Haftalardır iyi oynayıp kazanamamanın vermiş olduğumuz olumsuz bir hava vardı üzerimizde ama biz bir gün sürdürdüğümüz inancımız sayesinde kazanacağımızı biliyorduk. Antalya maçını kazandık ama her şeyin sonu değil, ancak bir başlangıç olacaktır. Çıkışımızı arttırarak sürdürmeliyiz. Tamam bir maç kazandık ama takımımızda hala eksikler var, düzeltmemiz gereken yerler var, transfer olarak eksiğimiz var, bunların hepsini birkaç gün içerisinde bitirip önümüzdeki hafta başından itibaren Eskişehir maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Hamzaoğlu, “3-4 kişiyle transfer görüşmelerimiz sürüyor. Transfer çalışmalarında sona yaklaştık. Zenke ile anlaşmıştık ancak kulübü bırakmadı. Güray’ın sakatlığı devam ediyor ancak haftaya takımla çalışmalara başlar. Sakatlıktan çıkan Bikoko ise ancak 2-3 hafta içerisinde takım ile çalışmalara başlayacak” diye konuştu.



Editör: TE Bilişim