Akhisar Belediyespor’un Güray Vural’ı Trabzonspor’a vererek karşılığında kadrosuna kattığı Soner Aydoğdu, ilk kez yeşil-siyahlı formayla sabah antrenmanında yer aldı.

Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri’ndeki antrenmanda yeşil-siyahlılarda dün Karşıyaka müsabakasında yer almayan oyuncular kısa mesafede çift kale maç yaptı. Yeni transfer Soner Aydoğdu da antrenmanda yer alırken Akhisarspor yönetimi Soner’in lisansını çıkarmak için büyük çaba harcıyor.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Soner ile dün akşam mutabakatın sağlandığını ancak iki kulüp arasında yazışmaların halen devam ettiğini belirterek, kupadaki Trabzonspor maçı öncesi oyuncunun lisansını yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Güray karşılığında Trabzonspor’dan alınan diğer oyuncu Alper Uludağ’ın da bugün hava yolu ile saat 16.00’da İzmir’e geleceğini ve masaya oturacaklarını kaydeden Başkan Eryüksel, transferlerin hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim