Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu'nun yaptığı yazılı açıklamada, misafir takım ve kale arkası 15 TL, Akigo Tribün 20 TL ve Kapalı Tribün ise 25 TL’den satışa sunulduğu bildirildi. Biletler Perşembe gününden itibaren Birinci Nakliye Caddesi üzerinde bulunan Akhisarspor Store ve Akhisar Belediyesi Beyaz Masa’dan kimlikleri ile birlikte alabilecekleri bildirildi.
Öte yandan çalışmalarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdüren yeşil-siyahlılar bugün son idmanı yapıp Manisa merkezde otele geçecek ve kampa girecek. Akhisar Belediyespor’da sakatlığı süren Bilal Kısa ve cezalı durumda bulunan Kenan Özer dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
MAÇI ÖĞRETMENOĞLU YÖNETECEK
Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetirken, yardımcıları ise Ankara bölgesinden Mustafa Sönmez, Ardahan bölgesinden Özgür Ertem olacak. Dördüncü hakem ise Muğla bölgesinden Gökhan Memişoğlu, kale yanı hakemleri ise Trabzon bölgesinden Bülent Birincioğlu ve İstanbul bölgesinden Serkan Ergün’ün görev alacağı bildirildi.
Akhisar Belediyespor, Bursaspor ile kupa maçlarıyla birlikte 5 karşılaşma yaptı, 4 beraberlik alırken ve bir kez de mağlup oldu.

Editör: TE Bilişim