Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde yeşil-siyahlılarda forma giyen Bruno Mezenga (Eskişehirspor), Mervan Çelik (serbest) Kenan Karışık (Altınordu), Petar Grbic (Kiralık-Adanademirspor), Ahmet Cebe (Sivasspor), Merter Yüce ve İsmail Konuk (Bursaspor) ile yollar ayrılırken geçen sezon Şanlıurfaspor’da kiralık olarak bulunan Halil Çolak ise serbest kaldı.
Yeşil-Siyahlılar teknik heyeti raporu doğrultusunda Sporting Lizbon takımından Miguel Lopes’i kiralık, Kayserispor ‘dan Ömer Bayram ile 3 yıllık, Fenerbahçe’den Serdar Kesimal ile 2 yıllık, Mallarco takımından Abdoulwahid Sissoko ile 3 yıllık ve transferin son günü Trabzonspor’dan Özer Hurmacı ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Öte yandan yeşil-siyahlılar geçen sezon Porto takımından kiraladığı Sami ile bu yıl da kiralık olarak anlaşmaya vardı.
Ligde Kayserispor galibiyeti ile başlayan ve Galatasaray yenilgisi 2 haftayı geriden bırak yeşil-siyahlılar Beşiktaş maçı hazırlıkladı ve milli maç nedeniyle verilen arada 3 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda PTT 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim