Soner ve Alper'in imza törenine Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, As Başkan Harun Eryüksel, Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Yönetim Kurulu üyesi Süleyman İşçi, Kulüp Menajeri Ferdi Şindil katıldı.

İmzayı atan Akhisar Belediyespor’un yeni transferi Soner Aydoğdu: “Öncelikle başkanımıza ve yönetimdeki ağabeylerime transferimde ki emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra her şeyimi inşallah Akhisar Belediyespor’a vereceğim” dedi.

Trabzonspor’dan transfer olan genç sol bek Alper Uludağ: “Bende transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Akhisar hakkında çok güzel şeyler duydum. İnşallah burada güzel şeyler yaşarım” dedi.

YENİ KATILAN ARKADAŞLARIN UYUMU İYİ 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan: “Kupada şansımız son maça kalmıştı. Galip gelmemiz gerekiyordu ve güzel bir oyunla ve skorla galip geldik. Yeni katılan arkadaşların uyumu da iyi. Bugünde aramıza Güray’ın takasından dolayı 2 oyuncu geldi. Soner’de bugün 2. Antrenmanına çıkıyor. Alper’de bugün ilk defa aramızda yer aldı. İnşallah hem bizim açımızdan hem onların hem de Güray açısından iyi olur” dedi.

TURU GEÇMEYE GİDİYORUZ

Arslan;" Trabzon kupa maçını çok önemsiyoruz. Kupa hedefimiz olan bir şey. Şampiyon olmasak da turları geçmek istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Deplasmanda oynayacağız. Trabzonspor’da kupada iddialı olduğunu göstermek isteyecektir. Ama biz turu geçmeye gidiyoruz. İyi bir mücadele ortaya koyacağımızı düşünüyoruz" dedi.

VAZ TE İLE İLGİLİ YÖNETİM KURULUNUN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Arslan;" Hugo’nun bir sakatlığı var. Görünmez kaza dediğimiz bir olay oldu. Bugünde antrenmana çıkamadı. Onunla da ilgili yarın bir karar vereceğiz. Vaz Te ile ilgili kulüp yeni bir girişim başlatmıştı. Geçen sene oynadı, bir sakatlığı da olduğu söylenmişti. Ama İngiltere’de şuan oynuyor. Onunla da ilgili yönetim kurulunun bir çalışması var. Vaz Te geçen sene oynadığı için ben Vaz Te’nin kişiliği, kimliği ve futbolculuğuyla ilgili bilgilere tam hakim değilim. Ama genel kanı takıma faydalı olacağı kanaatinde. Bizde o yüzden evet dedik.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN TAKIMI ADINA ADIM ATIYORUZ

Arslan;"Mervan son maçta alt adalesinden sakatlandı. 2 hafta takımda yer alamayacak. Eksiklerimiz var. Soner ve Alper’in Trabzon’a karşı oynayacağına karar vereceğiz. Artık transferi kapattık. Transfere ihtiyacımız yoktu fakat biz daha çok 1 buçuk sene olarak planladık. Avantajlı bir konumdayız. İyi bir puanımız var ve gelen oyuncular yaş olarak bize uygun. Hem de bize güç katabilecek oyuncular. Biraz da önümüzdeki senenin takımı adına adım attık" dedi.

Editör: TE Bilişim