Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor çalışmalarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yaptığı çift idmanla sürdürdü.


Sabah saat 10.00 ve akşam saat 18.00 idmanını teknik direktör Cihat Arslan önderliğinde gerçekleştiren yeşil-siyahlılar tam kadro idmana çıkarken, sakatlığı süren Burno Mezenga takımdan ayrı düz koşu yaptı.


İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Cihat Arslan, dün gerçekleşen Türkiye Profesyonel Futbol Adamalarının düzenlediği programda yılın gölü ödülüne layık görülen Güray Vural’ı tebrik ettiğini ifade ederek şunları kaydetti:


"Artık bu hafta işin mücadele tarafı başlıyor. Önemli bir rakibe karşı önemi bir deplasmanda oynayacağız. Dün yaptığımız dayanıklılık idmanı ile çalışmalarımız başladı. Sabah da çabuk kuvvetli istasyon çalışmaları ve akşam idmanında ise oyun içinde dayanıklılık çalışması ile günü çift idman ile tamamlıyoruz. Kafamızda haftalardır oynadık, bir iskelet on bir oluşturduk kafamızda. Artık son hafta yaptığımız çalışmalar sonucunda Konya maçına on bir hazırlayacağız. Bir plan oluşturduk ve bu plan dahilinde önümüzdeki iki veya üç gün çalışmalarımızı buna göre yapacağız."


HUGO KONYA MAÇINDA YOK


Yeni transfer Hugo Rodellega’nın Konya deplasmanında ilk 18 kişilik kadroya yetişmesinin zor olduğunu ifade eden Arslan, takımla yeni çalışmalara başladığını ve ileri ki haftalarda kadroya dahil edeceğini belirtti.


FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU


Öte yandan yeşil-siyahlılarda hangi futbolcunun kaç numaralı formayı giyeceği resmiyet kazandı. Akhisar Belediyespor’dan yapılan yazılı açıklamaya göre oyuncuların forma numaraları şöyle:


1-Milan Lukac (Kaleci)


44-Emrah Tuncel (Kaleci)


35-Bora Körk (Kaleci)


14-Tolga Ünlü


20-Ahmet Cebe


10-Güray Vural


4-İsmail Konuk


6-Merter Yüce


15-Orhan Taşdelen


2-Douglas Ferreira


89-Kadir Keleş


29-Onurcan Güler


9-Bahattin Köse


32-Lumana Tresor Lua Lua


27-Custodio


7-İbahim Halil Çolak


18-Aykut Çeviker


88-Caner Osmanpaşa


11-Onur Ayık


80-Bruno Mezenga


8-Abdulkadir Ödemir


23-Hugo Rodellega


17-Leocisio Julio Sami


99-Hasan Kabze

Editör: TE Bilişim