Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubunda yarın konuk edeceği Kastamonu 1966 maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son idmanla tamamlayacak. Kastamonu 1966 ile tarihinde ilk kez resmi bir müsabakada karşı karşıya gelecek olan yeşil-siyahlılarda hedef mutlak galibiyet.

9 Ocak Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 15.00’de yapılması planlanan ancak dün TFF tarafından saat 17.00’ye alınan Akhisar Belediyespor - Kastamonu 1966 arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakemler henüz belirlenmezken, maç bilet fiyatları ise, misafir ve kale arkası tribünler 4 TL, akigo maraton tribünü 5 TL, kapalı tribün 10 TL ve VIP Tribün 15 TL’de satışa sunulduğu bildirildi. Süper Lig kombinesine sahip olanlar yine bu maça girebileceği de ifade edildi.

ERYÜKSEL: "YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Kupa maçından mutlak galibiyet beklediklerini ifade eden Akhisar Belediyespor As Başkanı Harun Eryüksel, “ilk kez resmi bir müsabakada karşı karşıya geleceğimiz Kastamonu 1966 maçından galip gelerek kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Hasan Kabze, Lualua ve Orhan Taşdelen ile yollarımızı ayırırken, Şanlıurfaspor’dan Kenan Karışık ve Sırp oyuncu Petar Grbic’i renklerimize bağladık. Önümüzde iki kupa maçında yeni oyuncularımızın da performansını öğrenip yine teknik heyetimizin raporu doğrultusunda 2 transfer daha yapabiliriz. İkinci yarı maçlarını kapsayan kombine bilet çalışmalarında da son noktaya geldik. Bugün veya yarın lansmanı yapılacaktır” dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlılar yarın konuk edeceği Kastamonu 1966 maçı ardından 3 gün sonra yine rakibine kupada konuk olacak. Yeşil-siyahlılar Ocak ayı içerisinde kupa ve lig maçları dahil toplam 6 müsabakaya çıkacak. Yeşil-siyahlılar Ocak ayında sırasıyla 9 Ocak Cumartesi Kastamonu 1966’yı konuk edecek ve bu maçın rövanşında 12 Ocak Salı Kastamonu 1966’ya deplasmanda konuk olacak. Akhisar Belediyespor, 16 Ocak Cumartesi saat 16.00 ise Torku Konyaspor’u evinde ağırlayacak. Henüz tarihleri belli olmayan kupa maçında ise Galatasaray’ı konuk edecek olan yeşil-siyahlılar, deplasmanda ise Karşıyaka’ya konuk olacak. 23 Ocak Cumartesi günü Süper Lig’de Mersin İdmanyurdu deplasmanında mücadele edecek olan yeşil-siyahlılar, eğer kupada ilk 16 takım arasına kalırsa Ocak ayı sonunda bir kupa müsabakasına daha çıkacak.

Editör: TE Bilişim