Tedbir amaçlı fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışan Theofanis Gekas’ın, Kasımpaşa karşısında forma giyme şansının olduğu bildirildi. Öte yandan Kasımpaşa maçında sarı kart cezalısı Custodio ile sakatlıkları süren Sertan Vardar ve Koray Arslan’ın forma şansı bulamayacağı bildirildi.

Yeşil-siyahlılar, bugün saat 17.00’da havayolu ile İstanbul’a hareket edecek ve burada Holiday Inn Topkapı Otel’de maç saatini bekleyecek. Akhisar Belediyespor, İstanbul Başakşehir mağlubiyetini unutarak, Kasımpaşa maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

KASIMPAŞA, DEPLASMANINDA KAYBETMİYOR

İki takım Spor Toto Süper Lig’de şimdiye kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Süper Lig’deki ilk karşılaşmayı Kasımpaşa, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda 2-0’lık skorla kazandı. Toplamda Akhisar Belediyespor 3 galibiyet elde ederken, rakip filelere 8 gol gönderdi. Kalesinde ise 7 gol gören Akhisar ekibi, Kasımpaşa karşısına deplasmanda çıktığı iki maçtan da 3 puan çıkarmayı başardı. İki ekip arasında oynanan son müsabakada Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yeşil-siyahlıların 2-0’lık üstünlüğü ile son bulmuştu. Öte yandan iki takım PTT 1. Lig’de 2 kez karşı karşıya gelmiş ve yeşil-siyahlılar 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak üstün olan taraf olmuştu.

Editör: TE Bilişim