Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, teknik direktör yardımcısı Yıldırım Uran yönetiminde futbolcular antrenman yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Bilal Kısa ve Ivan Sezar takımda ayrı çalışırken, hafif sakatlığı bulunan Çağdaş Atan düz koşu yaptı. İlk kez A Milli takıma çağrılan Uğur Demirok’da takımda yerini alamadı.
Sezon başında TKİ Tavşanlı Linyitspor’a kiralanan ve ikinci yarıda A2 takım ile çalışmaya başlayan Gideon Sani ilk kez A takım ile çalışmalara başladı.
Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yardımcısı Yıldırım Uran, Bursaspor maçı kendileri için çok önemli olduğu belirterek, "Burada alacağımız 3 puan üst sıralardaki hedefimiz belirleyecekti. Allah’a şükürler olsun arkadaşlarımız çok çok iyi mücadele edip, 3 puanı alıp bizim bu hedef ile konuşmalarımızı daha çok sağladı. Bu hafta deplasmanda Galatasaray maçı var. Orada hedefimiz doğrultusunda bulunduğumuz yeri koruyup önümüzdeki yıl şehrimizi Avrupa’da temsil etmek istiyoruz. İnşallah çalışmalarımız o düzeyde olacaktır. Tabi ki sevindirici bir olay da ekibimizden Uğur Demirok’un A Milli takıma çağrılması olmuştur. Ne mutlu ki Akhisarlılara A Milli takıma hem hocamızı hem de futbolcumuzu gönderdiler. İnşallah bundan sonra bunun sayısı da artar" dedi.
WATO HAZIR DEĞİL
Wato'nun genç olduğunu ve en iyi şekilde yararlanacaklarını vurgulayan Uran, bazı eksiklikleri olduğunuz ve zamanı gelince takımda forma şansı bulacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim