Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı, 23. haftada Bursaspor Durmazlar’a konuk olacak.

Yeşil-siyahlı devler bugün Bursa Atatürk Spor Salonu’nda saat 15.00’te yapacağı son hazırlık ile çalışmalarını tamamlayacak. Akhisarlı devlerde eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bursa Atatürk Spor Salonu’nda 12 Şubat Pazar günü saat 16.00’da yapılacak müsabakayı Sami Özel, Kemal Digilli, Serdar Saraç yönetecekken, Ebru Bilaç ise teknik gözlemci olarak görev yapacak. Maç başına 80 sayı ortalaması bulunan konuk ekip yeşil-siyahlılar 31 puan ile 11 sırada bulunurken, maç başına 78 sayı ortalaması bulunan ev sahibi ekip Bursaspor Durmazlar ise 37 puan ile 6. sırada yer alıyor.

Geçen hafta evinden Pertevniyal’i yenerek 4 maçlık yenilgi serisine son veren Akhisar Belediyespor’da Leemire Goldwire 399 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, geçen hafta deplasmanda lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a farklı yenilen Bursaspor Durmazlar’ın ise en skorer oyuncusu 413 sayı ile Dejan Borovnjak. Akhisar Belediyespor Başantrenörü Serhat Yapıcı’nın karşılaşmaya Cenk, Goldwire, Sercan, Reha, Tyler Smith beşlisi ile çıkması bekleniyor. Sezonun ilk devresinde Akhisar’da oynanan müsabakada Akhisar Belediyespor rakibine 6 sayı farkla 63-69 mağlup olmuştu.
Kaynak: iha