Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi ve Mutlu Özdemir katıldı.

Yeşil-siyahlı takım, Belçika 1. Futbol Ligi takımlarından RAEC Mons’da futbol kariyerini sürdüren forvet oyuncusu Bahattin Köse ile sözleşme imzalayarak transfer dönemini bitirdi. Öte yandan yeşil-siyahlılar kiralık olarak Karşıya’da bulunan Kerem Bulut ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’da bulunan Gideon Sani’nin tekrar takıma katıldıklarını bildirildi. Kerem Bulut A Takımı ile idmanlara çıkarken Gideon Sani’nin ise A2 takımı ile idmanlara çıkacağı bildirildi.

BAHATTİN KÖSE’NİN KARİYERİ
1990 yılında Almanya’nın Hamburg kentinde doğan Türk asıllı Alman futbolcu Bahattin Köse, Almanya'nın Armenia Bielefeld futbol takımında çok küçük yaşta futbola başladı. Daha sonra Belçika 1. Futbol Ligi ekiplerinden RAEC Mons’a transfer olan Köse, genç yaşına rağmen başarılı bir form grafiği çizerek, birçok kulübün ve menajerlerin dikkatlerini üzerine çekti. Genç futbolcu Köse, sürati ve top tekniği ile biliniyor.

Editör: TE Bilişim