Bayrampaşa maçından alınan 1-0’lık galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Teknik Direktör Akgün, “Rakibimizin sıralamadaki yerine baktığımız zaman mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Hafta içerisinde yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen çıkıp kazandık ve önemli bir galibiyet elde ettik. Manisaspor olarak yaşadığımız sıkıntıları tekrar tekrar anlatmanın bir anlamı yok. Kamuoyu zaten kulübümüzün durumunu biliyor. Biz bu görevi kabul ederken kulübün içyapısını, kadro yapısını bilerek kabul ettik. Burada bir onur mücadelesi veriyoruz” dedi.
Geride kalan 15 haftada kazanılan 8 puanla ilgili konuşan Akgün, “Eğer eksi cezalarımız olması şu anda düşme potasının sadece 2 puan gerisindeydik. Kulüp başkanımız, yönetim kurulu, ben, teknik heyetim, futbolcularımız ve yardımcı ekip arkadaşlarımızla birlikte tüm olumsuzluklara rağmen işimizi aşk ve heyecanla yapmaya devam ediyoruz. İlk yarı itibariyle önümüzde iki maçımız kaldı. Bu iki maçtan maksimum puanlar toplayıp devreyi tamamlamak istiyoruz. Sıralamadaki durumumuz ve puan durumu çok önemli değil. Öncelikli hedefimiz devre arası transferini açabilmek. Devre arasında yapılacak transferlerle takıma katkı sağlayacak, takımı sahiplenecek oyuncu arkadaşlarımızı Manisaspor’a kazandırmamız gerekiyor. Yapılacak transferlerle birlikte ligin son maçına kadar mücadelemizi verip, ligde kalma adına elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Mevcut kadromuzun bu lig için yeterli olmadığını tüm camia bilmekte. Manisaspor’un kurtuluşu devre arası transferinin açılmasında ve takıma katkı sağlayacak oyuncuların kadroya kazandırılmasından geçiyor” ifadelerini kullandı.
Kadro yetersizliği nedeniyle Bayrampaşa maçına yedek kalecisiz çıktıklarını hatırlatan Akgün, “Bunun sıkıntısı ve stresini 90 dakika boyunca yaşadık. Fakat mevcut kadromuzda ki genç kardeşlerimiz bu onurlu mücadelede saha içerisinde ellerinden geleni yaptılar. Bunun sonucunda futbol piyasası için sürpriz, bizim için sürpriz olmayan bir galibiyet almış olduk. Bu nedenle oyuncu kardeşlerimi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Manisaspor’un en büyük kazancı mevcut kadroda ki futbolcuların uzun yıllar önce unutulan forma ve arma aşkıyla mücadele eden bir oyuncu grubundan oluşmasıdır” şeklinde konuştu. 
Cumartesi günü oynanacak olan Samsunspor maçına da değinen Teknik Direktör Kazım Akgün, “Cumartesi günü şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olan Samsunspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu maçtan puan ya da puanlar kazanmak istiyoruz.  Zorluk derecesi yüksek olan bir maçta elimizden geleni yapacağız. Bu hafta analizini yapmış olduğumuz Samsunspor’un eksikliklerine göre takımımızı hazırlayacağız. Sahaya çıkıp en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi. Akgün, kendilerine kapılarını açan Akhisarspor yönetimine de teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim