Maddi sorunlarını aşamayan ve U19 ve U21 ağırlıklı kadrosuyla ülkenin en üst seviye ikinci liginde mücadele eden Grandmedical Manisaspor, konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 6-1 mağlup olarak, ikinci devrede oynadığı 14 maçta 12’nci mağlubiyetini aldı. Siyah-Beyazlılar, yediği 70 golle, 86 gol yiyen Gaziantepspor’un ardından ligin en çok gol yiyen ikinci takımı konumunda.

İKİNCİ YARIDA 14 MAÇTA TAM 43 GOL YEDİK
İlk devrede 17 maçta kalesinde 27 gol gören Manisaspor, ikinci devrede oynadığı 14 maçta 43 gol gördü. Bu gollerin 22’sini ise son 4 maçta kalesinde gören Siyah-Beyazlılar, ligdeki en farklı yenilgilerini Elazığspor (8-1), Gazişehir Gaziantep (0-6), BB Erzurumspor (1-6)  maçları ile aldı. Aradan yıllar geçse de bu mağlubiyetlerin yarattığı utanç, hiçbir zaman unutulmayacak.

AVERAJINI DÜZELTMEK İSTEYENLER İÇİN İDEAL RAKİP OLDUK
Kalan üç haftada Altınordu (D), Ankaragücü (İ) ve Balıkesirspor (D) maçlarıyla sezonu noktalayacak olan Siyah-Beyazlılar, kelimenin tam anlamıyla averaj takımı haline geldi. Sezon başından bu yana yapılan yönetimsel hatalar, devre arası transfer döneminde tahtayı açtıramamak, 18 Şubat’taki kongreden sonra yapılan yanlış planlama, kulübün vizyonunu her geçen gün daha da aşağıya çekti.

(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim