Manisaspor’un tarihi kongresine geri sayım sürüyor. Çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 25 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’e ertelenen kongre öncesinde adeta liste savaşı yaşanıyor. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapılacak kongrede adaylar, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, mevcut listeleri yeniden şekillendirmeye başladılar. Yoğun telefon trafiğinin yaşandığı süreçte adaylar, en güçlü yönetim listesini oluşturmak için gece gündüz çalışıyor.

MERGEN İŞADAMLARIYLA GÖRÜŞÜYOR

Abdullah Mergen’in listesinde Mustafa Gürcan, Nizamettin Etyemez, Hüseyin Çambel, Turgay Gümüşdere, Engin Kapucu isimleri belirginleşirken, Bursalı holding sahibi bir iş adamıyla görüşmelerin sürdüğü, 2 kadın yöneticinin de listede olacağı öğrenildi. Mergen’in listesini mali gücü yüksek olan işadamlarından oluşturmaya hazırlandığı kaydedildi.

YILDIZ’IN EKİBİ MEVCUT YÖNETİM AĞIRLIKLI

Fatih Yıldız’ın listesinde ise mevcut Emre Hasgör yönetiminden Bilge Balcı, Hasan Kaçire, Serkan Çelik, Gencay Esendağ, Bora Çaylan, Ferdi Zeyrek, Mustafa Pekçetin ve Yalçın Akgümüş isimleri belirginleşti.  Kalan isimler konusunda ise çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğü öğrenildi.

AYNI İSİMLERDE KESİŞME OLABİLİYOR

Adayların listesini hazırlarken, bazen aynı isimler üzerinde durdukları da dikkat çeken bir husus. Bir ismin iki adayın listesine yazılması da denk gelebiliyor. Adayların belirlediği birkaç ismin, son anda rakip adayın listesine kaydığı da gelen bilgiler arasında. Abdullah Mergen, tek listeyle seçime gidilmesinin doğru olacağını ifade edip Fatih Yıldız’a çağrıda bulunmuştu. Yıldız da bu çağrıyı geri çevirmişti.

Editör: TE Bilişim