Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3 puan kazanmaktan dolayı mutlu olduğuna değinerek, “İlk yarı çok zordu. Oyunla ilgili söylenecek bir şey yok. Bu sahada suyla kaplı zeminde rakip topu bizden daha iyi kullandı. İkinci yarının başında yağmur şiddetini azalttı. İkinci yarıda bulduğumuz penaltı ve oyunu korumak için yapılan mücadele iyiydi. Volkan’ın da iyi oyunu bize yardımcı oldu. 3 puan almak mutluluk verici. Yarın yorgunluğumuzu atacağız. Hafta sonu Mersin’de oynayacağımız bir maçımız var. İnşallah orada da bu kazanma isteğini buluruz” dedi.

Bu tarz maçların zor olduğunu ifade eden kırmızı-siyahlı futbolcu Kenan Aslanoğlu, “Hem saha ve hava şartları rakibin bulunduğu konum olarak önemli bir maçtı. Manisa şehri adına pırıl pırıl bir takım var. Bu mücadelede çok mutluyum. İnşallah daha önce Manisaspor forması altında yaşadığım mutluluğa yenisi eklerim” ifadelerini kullandı.
Galibiyetten dolayı mutluluğunu dile getiren Eray Ataseven ise, “Zor bir maç oldu. Saha koşulları zordu. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarı inanarak çıktık. Galibiyetle döndük” diye konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş futbolu anlamanın mümkün olmadığını belirterek, “Saha ve hava şartları dolayısıyla nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynayan bir Adanaspor sahadaydı. Baştan sona futbolun bütün zenginliği Adanaspor lehine gerçekleşti. Futbol iyi oynayanın kazandığı bir oyun değil. Hiçbir eleştiri getirmiyorum ama sahada izlediğimizde futbolu anlamak mümkün değildi. Futbolcularımız iyi bir mücadele oyunu ortaya koydular. İlk devrede yapacağımız bir şey yoktu. Ordu, Karşıkaya ve Manisaspor maçlarına baktığımızı zaman iyi bir futbol oynadık. Artık bizim sıralamamızdaki takımlarla oynayacağız. Sıralamadaki yerimizi yukarılara taşıyacağımızdan futbolcularımızdan hiç şüphem yok. Manisaspor’da kazandığı için mutludur. Yıllardır Manisa’nın ekmeğini yedik, suyunu içtik. Şampiyonlukta inşallah yolları açık olur” şeklinde konuştu.
Manisa’ya puan ve puanlar almak için geldiklerini belirten turuncu-beyazlı futbolcu İzzet Yıldırım, “Manisa’nın nasıl oynadığı bizi ilgilendirmiyor. Bizim iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hakemler hakkında da konuşmak istemiyorum ama bu kadar kolay penaltı verilmez. Bizim haftalardır verilmeyen penaltılarımız var. İnşallah Adanaspor camiasını hak ettiği yerlere çıkartacağız. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, buraya gelerek bizleri desteklediler” dedi.
Kazanmak için maça çıktıklarını vurgulayan Adanasporlu bir diğer futbolcu Merthan Açıl, “Aslında bir puan bizim için sevindirici olmayacaktı. 3 puana kilitlendik. Ama zemin istediğimiz gibi olmadı, zeminin azizliği ile pozisyon verdik. Hakemde bizimle birlikte hata yapmaya devam etti ve penaltı çaldı. Seri galibiyetler ile yukarı çıkacağız” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim