Hayatını atıcılık sporuna adayan ve bugüne kadar yüzlerce milli sporcunun yetişmesinin altında imzası ve emeği olan 82 yaşındaki antrenör ve İl Temsilcisi Erdoğan Karaöz önderliğinde Mersin’den mutlu dönen sporcular İrem Özen, Hava Tokcan, Semra Hacıoğlu ve antrenörleri kupaları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı makamında ziyaret etti. Sporcular başarılarını İl Müdürü Duman ile paylaştı.

Başarılı atıcıları ve onların deneyimli antrenörü Erdoğan Karaöz’ü Mersin’de gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman;
“Bayanlar için atıcılık zor bir spordur. Sizler zaten bu sporu yaparak bir şeyleri başarmış oluyorsunuz. Sizler bizim gözümüzde ve gönlümüzde birincisiniz, şampiyonsunuz. Bu güzel başarıyı bize getirdiğiniz için başta Erdoğan hocamız olmak üzere sizleri tebrik ediyorum. Benim gözümde bayan sporcularımızın büyük bir önemi var. Engelli sporculara verdiğim değeri bayan sporcularımız içinde pozitif ayrımcılık olarak ön plana çıkıyor. Çünkü bayan sporcu sayısı artması gerekir. Bunun içinde Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sporcuların yıllarını atıcılık sporuna vermiş Erdoğan hoca gibi deneyimli ve başarılı bir hocaya sahip olduğunu kaydeden Duman, “Bu da sizin başarınız için çok önemli bir avantajdır. Tesisiz anlamında da güzel bir mekânda da çalışmalarınızı yapıyorsunuz.  Bununla birlikte başarı elde etmeniz benim için onur ve gurur verici bir şeydir.

O yüzden sizi bir kez daha tebrik ediyorum. Spor sizin için büyük bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı kendinizde şuan hissetmeseniz de ilerideki hayatınızda bir öz güven ve sosyalleşme kendinizi tanıma insanlarla olan ilişkilerinizde o pozitif artılarını göreceksiniz. Bu sporlarla çok önemli ve faydalı şeyler öğreniyorsunuz. Bu da geleceğiniz için çok önemli bir yol haritası olacaktır” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a atıcılık sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden antrenör ve İl Temsilcisi Erdoğan Karaöz, “Bugün sporcularımız Mersin’de Türkiye üçüncüsü olduysa bu sizlerin verdiği desteklerle olmuştur. Sizin gibi spora ve sporcuya sahip çıkan bir müdürümüz olduğu için çok şanslıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim