Flash Taekwondo İhtisas Spor Kulübü mayıs dönemi kuşak sınavı 82 sporcunun katılımıyla Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuşak sınavının komisyon başkanlığını Cesim Aşan yaparken, üyeliğini ise Ahmet Laçin ve Onur Kaya yaptı. Sınava sporcu velileri büyük ilgi gösterirken, Beydemir Spor Kulübü Başkanı Zekeriya Kaya’da sınavı takip edenler arasındaydı. 
ŞOV YAPTILAR 
Sınavın ardından sporcular bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşarken, sporcular yaptıkları gösterilerle izleyenlere görsel şölen yaşattılar. Flashsporlu taekwondocular, 2016 yılında Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydederek, ulusal şampiyonalarda başarılı olup Milli Takım sözü verdiler. 
EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET 
Sınavda sporculara Ay-Yıldızlı tişört hediye edilirken, malzeme yardımı yapıldı. Tişört sponsorluğunu üstlenen Acar Otomotiv Sahibi İsa Acar ile malzeme ve servis sponsorluğunu üstlenen Büyükşehir Belediyesi Zeki Bilgin’e teşekkür plaketi takdim edildi. Flash Taekwondo İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cesim Aşan, sınavın hayırlı olmasını dileyerek, “Çok güzel bir sınav oldu. Bir üst kuşağa terfi eden sporcularımı kutluyorum. İnşallah bu emeklerin karşılığını şampiyonluklarla taçlandıracağız. Sponsorlarımız ile sporcu velilerimize de gösterdikleri ilgiden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim