Lige tutunma mücadelesi veren TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında 2 kez geri düşmesine rağmen beraberliği yakalayan Manisaspor daha sonra kalesinde 2 gol görerek rakibine 4-2 yenildi. Ligin en az berabere kalan ekiplerinden olan Ege temsilcisi bu sezon 10. mağlubiyetini aldı.

- Goller kiralık oyunculardan

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında takımın 2 golü de ara transfer döneminde kiralanan oyunculardan geldi. Abdulkadir Özgen, Manisaspor formasıyla 5. golüne ulaşırken geçen hafta da takımı adına 1 gol kaydeden Causic ligde 2. golüne imza attı.

- Hızlı düşüş

Ligde 22. haftada Adanaspor'u yenerek 3. sıraya kadar yükselen ve lider Ankaraspor'la puan farkını 4'e kadar indiren Manisaspor, daha sonra oynadığı 6 maçta 1 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı. Son 6 müsabakada sadece 3 puan alan Manisaspor, bu süreçte 1'er puan elde eden Adana Demirspor ve Kahramanmaraş'la en başarısız ekiplerden biri oldu.

Bu süreçte ilk 6 dışında kalan Ege temsilcisi, 29. haftayı lider Ankaraspor'un 14 puan, 1 maçı eksik 6. sıradaki Mersin İdmanyurdu'nun 4 puan gerisinde 7. durumda geçti.

 

Editör: TE Bilişim