ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bodrumspor mağlubiyetiyle tam 52 maç aradan sonra 4-0’lık hezimet yaşadı. Bölgesel Amatör Lig’de 2013-2014 sezonunda 6 Nisan 2014 tarihinde Kütahyaspor deplasmanına giden Yeşil-Beyazlılar, burada Ersin Aksaç’ın gollerine engel olamamış sahadan 4-0 yenik ayrılmıştı. 672 günlük aranın ardından tam 52 maç sonra aynı skoru yine bir deplasman maçında yaşayan Yeşil-Beyazlılar, bu sezon 7. mağlubiyetini alırken, en farklı yenilgisini de tatmış oldu.

6 MAÇLIK GÜZEL SERİ SON BULDU

Yeşil-Beyazlılar, son 6 maçında 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplamış, ligin en formda takımlarından biri olmuştu. Haftayı puansız geçen Büyükşehir ile Play-Off barajında yer alan Kemerspor 2003 arasında 5 puanlık bir fark bulunuyor.  

ZARA’YA 3 EKSİK

Teknik Patron Levent Eriş yönetiminde Zara Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da üç oyuncu, hafta sonundaki randevuda takımdaki yerini alamayacak. Bodrum deplasmanında sarı kart cezalısı olan Şemsettin Ender Kılıç’ın yanı sıra Olcay Turhan ile Berkin Kamil Arslan, kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Eriş’in Zara maçında stoperde Semih’in yanında Emrecan Afacanoğlu’na görev vermesi bekleniyor.

 

Editör: TE Bilişim