ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa’da 46 yıllık geçmişi olan köklü kulüplerden Saruhanlı Belediyespor, kurumsallaşma yolunda önemli bir adım attı. Kulüp tarihinde bir ilke imza atılarak Saruhanlı Belediyespor adı altında bir dergi çıkarıldı. “Her şey Saruhanlı gençliği için” sloganıyla hazırlanan derginin ilk sayısı spor camiasından tam not aldı.

ÇAMLIYER: “AMACIMIZ SARUHANLI’YI TÜM TÜRKİYE’YE TANITMAK”

Sportif Direktör Mutlu Çamlıyer, Saruhanlı’nın sporu açısından çok önemli bir çalışmayı hayata geçirdiklerini belirterek, derginin devamını getireceklerini söyledi. Çamlıyer, “Saruhanlı Belediyespor olarak tarihimizde ilk defa bir dergi yayınına başladık. Saruhanlı sporu açısından çok önemli bir çalışma. Kulübümüzün bugüne kadar yapmış olduğu faaliyetlerinin kısa bir özetini dergide topladık. Dergimiz 74 sayfa ve 3 bin adet basıldı. Ücretsiz olarak dağıtım yapıyoruz. Türkiye’deki bütün profesyonel takımlara, Manisa ve İzmir’deki bütün belediyelere, bütün takımlara gönderdik. Dergimizin devamı olacak. Amacımız Saruhanlımızı tüm Türkiye’ye tanıtmak ve geleceğimiz olan çocuklarımıza hizmet etmek” dedi.

“ÜST LİGLERİ HAK EDEN BİR KULÜBÜZ”

Kulübün dergi hamlesiyle daha kurumsal bir yapıya büründüğünün de altını çizen Çamlıyer, “Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Bu ligi yaptığımız icraatlarla hak ettiğimizi düşünüyoruz. Ancak biz bir okuluz, çocuklarımızın spor yapmasını sağlayıp üst liglerde yer alarak misyonumuzu vizyonumuzu daha iyi tanıtmak istiyoruz. Bu konuda tam destek veren Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ederiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim