MUSTAFA TATLI

Bodrumspor’a deplasmanda 4-0 yenilerek büyük şok yaşayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Levent Eriş, bu sonuçtan gerekli dersleri çıkaracaklarını belirterek, bundan sonraki süreçte nasıl davranmaları gerektiğini öğrendiklerini söyledi.

“ÇOK ÇİRKİN ORGANİZE OLMUŞLAR”

Futbolun bir oyun olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, Bodrum kulübünün her yönüyle organize olup kendilerini çok kötü ağırladığını söyleyerek, “Biz kaybetmiş bir takımın hocasına gereken saygı ve sevgiyi gösterip öyle uğurlamaya çalışırız. Biz böyle bir terbiye gördük. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ne kadar büyük bir takım olduğunun bir kompleksini yaşadık. Güneydoğu’da birçok yerde antrenörlük yaptım, rakip olduk, orada güzel bir şekilde ağırlanırken, Bodrum gibi bir yerde çok kötü ağırlandık. Çok çirkin küfürler ve ifadelerle karşı karşıya kaldık. Asla bizim tarafımızdan gerçekleşen bir durum değildi” dedi.

“RAKİBE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Saha içinde hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Eriş, kendilerine böyle bir mağlubiyet yaşatan Bodrumspor Kulübü’ne teşekkür ederek, “Çok basit goller yedik. Rakibe gösterdiğimiz direnç karşısında bu kaçınılmazdı. Bu maç bizi hayata döndürdü. Biz nelerle karşılaşacağımıza şahit olduk. Bodrumspor kulübüne bize yaşattığı bu mağlubiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Böyle bir mağlubiyeti biz almalıymışız ki bu tip davranışların gerçeğini görmüş olduk. Bundan sonraki süreçte oyuncularım, “Nasıl olsa yeneriz” cümlesini ortadan kaldırıp, kazanmak için mücadele etmenin gerekliliğini ortaya koyacaklardır. Oyuncularımla görüştüm ve hepimiz aynı fikirdeyiz. Bazen yaşanacak dersler vardır, bu yolda yol kazaları olur. Önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek” diye konuştu.

“KIRMIZI KART ELEŞTİRİLERİ HAKLI”

Son iki maçta görülen kırmızı kartlar için eleştirilerin haklı olduğunu anlatan Eriş, “Geçen hafta Berkin, bu hafta da Olcay kırmızı gördü. Berkin birebirlerde kolay adam eksilten bir oyuncu. Hücum anlamında hazır olmayan oyuncularımız vardı. Berkin’in olmayışı da bizi sıkıntıya soktu. Berkin’in gördüğü kırmızı kart tam bir saçmalıktı. 2 maç ceza aldı. Olcay’ın kartı ise tartışılır. Tabi ki çok provakasyonlarla karşı karşıya kaldık. Artık telafisi olmayan haftalara girildi. Basit nedenlerle oyuncu kaybetmek istemiyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim