Manisaspor, son haftalardaki çıkışını Altınordu deplasmanında da sürdürme niyetinde… Pazar saat 13:00’de Bornova’da oynanacak maçı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.
TFF 1. Lig’de 4 maçtır yenilmeyen ve bu süreçte 2 galibiyet, 2 beraberlikle toplam 8 puan toplayan Manisaspor, evinde 6 maçtır kaybetmeyen Altınordu ile kritik bir maça çıkıyor. 10 puanla düşme hattının ilk basamağında yer alan Tarzan, İzmir ekibini yenerek galibiyet serisi 3 maça çıkarıp yükselişini sürdürme amacında. Siyah-Beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Muhammet Sercan Türkeri’nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacağı kaydedildi.

“RAKİP AYRIMI YAPMADAN…”

Bulundukları yer itibarıyla, rakip ayrımı yapmadan iç saha-deplasman ayrımı yapmadan tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını hatırlatan Sait Karafırtınalar, "Özellikle son 2 müsabakada sergilediğimiz futbolun karşılığını puan olarak da aldık. Hedefimiz bu performansı, Altınordu karşısında da sürdürmek. İzmir'den puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi. Sait Karafırtınalar, taraftarlardan Altınordu randevusunda kendilerini yalnız bırakmamalarını da istedi.Manisaspor’un 11 Aralık Pazar günü saat 13:00’te deplasmanda Altınordu ile oynayacağı karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Ege derbisi, TRT Avaz’dan naklen yayınlanacak.

 
Editör: TE Bilişim