Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, “Bugün burada 3 gol atıp maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Maçta iki penaltı gördük. Sonra oyuna geri döndük ve 3-2 öne geçtik. Ancak ikinci yarı, maçta skor 4-3 oluncaya kadar rakibe karşı verdiğimiz tek pozisyonda gol yiyerek beraberlik oldu. Maçta belki bir pozisyon da 4-3 kaybetmek çok üzücü oldu. İlk 2 için şansımız matematiksel olarak zor olsa da, Play-off bizim sezon başından olan hedeflerimizden bir tanesidir. Şimdi bunu gerçekleştirmek için uğraşacağız” şeklinde konuştu.
Manisasporlu futbolculardan Gökay ve İsmail, kazanmak için oynadıklarını ve şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u tebrik ettiler.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, çok önemli bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını vurgulayarak, “Manisaspor ilk iki şansını devam ettirdi. Maç fazlasıyla lider olma şansımız vardı. İki takımın da önemli atakları olan güzel bir maç seyrettik. Sahadaki iki takımında kalitesi iyiydi. İzleyiciler açısından heyecanlı bir maçtı ama kenarda duran hocalar için aynı şeyi söyleyemiyorum. Sonuçta 3 tane gol yedik. İlk yarıda yediğimiz 2 gol bizim takımın kalitesine yakışmadı. Takımımız bu maçta büyük bir karakter gösterdi. İyi bir mücadeleyle ayağa kalkmaya çalıştık. Bu da bize galibiyet getirdi. Önemli silahlarımız var. Baştan ya da sonradan oynatarak futbolcularımızı değerlendiriyoruz. Takıma sonradan giren oyuncuların katkısı fazla olduğu zaman da skoru değiştirebilecek futbolcularımız oluyor. Çok önemli bir haftayı geride bıraktık. Çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisaspor’da çok değerli bir takım. İyi organize olup, senelerdir belirli bir düzende olan takım. Manisaspor'u kutluyorum” diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan Ömer Can ve Murat Akın, maça kötü başlayıp iyi bitirdiklerini belirterek, haftaya oynanacak Maraşspor maçını kazanıp bir üst lige çıkmak için yollarına devam etmek istediklerini söylediler.

Editör: TE Bilişim