Ligin ilk yarısını lider kapatan Yeşil-Beyazlı ekipte mevcut kadrodan Umutcan, Bilal ve Mustafa forma yüzü göremedi.

Büyükşehir’de
3 futbolcu
süre alamadı

MUSTAFA TATLI
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta, ligin ilk yarısını 37 puanla zirvede tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da mevcut kadroda hemen hemen her oyuncu forma şansı bulurken, kaleci Umutcan Yüksel, sol bek Bilal Gücüyetmez, orta saha oyuncusu Mustafa Diler ise teknik direktör Levent Devrim tarafından forma yüzü göremedi. Kupadan erken elenen Yeşil-Beyazlı ekipte ligde değerlendirilmeyen bu üç isimle devre arasında yolların ayrılabileceği öne sürülüyor.
EN ÇOK SÜREYİ UFUKHAN ALDI
Büyükşehir’de en çok süreyi ise, defansın önemli ismi Ufukhan Bayraktar (18 maç-1620 dakika) alırken, Ufukhan’ı sol bek Erhan Kara (17 maç-1530 dakika), sağ bek Mehmet Yılmaz (17 maç-1530 dakika) santrfor Ali Öztürk (18 maç-1413 dakika) takip etti.
ERGÜN ADAPTASYON SÜRECİNDE
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gurbetçi forveti Ergün Yıldız, devrenin son haftasında Bayrampaşaspor ile oynanan maçta 17 dakika süre alabilmişti. İlk devre transfer döneminin son günlerinde takıma dahil olan Ergün’ün, aldığı sürede takıma yabancılık çektiği ve yeterince pas alamadığı gözlendi. 20 yaşındaki futbolcu, devre arasında yapılacak kampı iple çekiyor. Adaptasyon sürecini atlattıktan sonra formayı kapmak isteyen genç oyuncu, ocak ayını en iyi şekilde değerlendirmenin planlarını yapıyor.





Editör: TE Bilişim