ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor tam 2323 gün sonra bir maçta 6 gol attı. En son 2008-2009 sezonunda 23 Kasım 2008’de Giresunspor’u deplasmanda 6-1 yenen Manisaspor, 7 yıl sonra 6 gollü bir galibiyete imza attı. Orduspor’u rahat yenen Siyah-Beyazlılar, yine bir Karadeniz deplasmanında gol yağdırıp büyük moral elde ederken, taraftarlarını kurtuluş için umutlandırdı. Tarzan, üst üste içerde oynanacak Antep BBSK ve Osmanlı maçlarını da kazanırsa ligde kalma yolunda çok büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

132 GÜNLÜK DEPLASMAN HASRETİ DİNDİ

Bu galibiyetle alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım atan Manisaspor, deplasmandaki 132 günlük galibiyet özlemine son verdi. Zayıf rakibi önünde kolay kazanan Siyah-Beyazlılar, en son 23 Kasım 2014’te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u Hakan Barış ve Dimitrov’un golleriyle 2-0 mağlup etmişti. Tarzan o günden bu yana Osmanlıspor FK (3-0), Adana Demirspor (1-1), Altınordu (1-0), Giresunspor (2-1), Alanyaspor (3-2), Kayserispor (2-1), Antalyaspor (1-0), Karşıyaka (3-0) deplasmanlarında kazanamamıştı.

ARSLANBOĞA İLE 3’TE 3

Öte yandan Manisaspor, Suat Arslanboğa’nın bu sezon yönettiği maçlarda üçüncü galibiyetine imza attı. Kupada 2. Tur’da 3-1’lik Tuzlaspor maçını yöneten Arslanboğa, ligde 2-0’lık Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında düdük çalmıştı. Ordu maçını da yöneten Arslanboğa ile Tarzan bir kritik galibiyete daha imza atmış oldu. Arslanboğa daha önce verdiği ters kararlarla Manisaspor camiasında eleştirilen hakemlerin başında geliyordu.

 

 

Editör: TE Bilişim