ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta en yakın rakibine 9 puan fark atan lider Manisaspor’da Bahattin Köse fırtınası yaşanıyor. Sezona iyi başlayamamasına rağmen sonradan toparlanan ve attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında gelen Bahattin, şuana kadar attığı 7 golle takımının en golcü futbolcusu oldu.

HEPSİNİ EVDE ATTI

Güçlü fiziği ve etkili driplinglerinin yanı sıra çok sert şutlarıyla kalecilerin ve defans oyuncularının kabusu olan Bahattin Köse, attığı 7 golün tamamını Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda attı. Tarsus İdmanyurdu maçında ilk golü atan tecrübeli santrfor, Amedspor, Tokatspor, Keçiörengücü, Aydınspor 1923, Gümüşhanespor ve İnegölspor ağlarını da havalandırmıştı. Deplasmanlara nazaran taraftarların huzurunda daha etkili bir oyun ortaya koyup skor gücüne doğrudan katkı sağlayan Bahattin, ortaya koyduğu performansla taraftarların da sevgilisi haline geldi.

EN PARLAK DÖNEMİ

Bu sezon 22 maçta 1917 dakika süre alan 26 yaşındaki golcü, Türkiye liglerinde ilk gollerini Manisaspor formasıyla atıyor. Bahattin, Akhisar Belediyespor formasıyla daha önce attığı 2 golü de Ziraat Türkiye Kupası’nda atmıştı.

Editör: TE Bilişim