Amatör Spor Haftasında Atatürk Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte 185 kulübe malzeme yardımı yapıldı Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Amatör spor Kulüplerimize çanta, yağmurluk ve formadan oluşan 20 şer adet malzemeler saat 14:30 da, Atatürk spor Salonunda Manisa Ak Parti Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, TFF İcra Kurulu Başkanı Arif Koşar Spor Toto İdaresi Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Savaş Duman, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve kulüplerin yöneticileri, sporcuları ve ailelerin katılımı ile dağıtıldı

SPONSORLUK, ALT YAPI EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Törende konuşan ASKF Başkanı İsmail Aydın ”Spor Bakanlığı ile birlikte Her Yıl Gençlik Spor Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediğimiz Amatör Spor haftası bu yıl da faaliyette bulunan kulüplere yardım etme yanında başarılı sporcuları da ödüllendirme, alt yapı ve sosyal sorumluluk oluşturmak hedeflerini gerçekleştirmek şeklinde hedeflerle haftayı kutluyoruz. Bunun yanında sponsorluğu yaygınlaştırmak ve halkımıza da spor yaptırmak en büyük hedefimizdir ”dedi.

BAŞARILI SPORCULARA PLAKET VE 185 KULÜBE MALZEME

75.Yıl Spor Merkezi Halk Oyunları Ekibinin renk kattığı törende, milletvekilleri ve protokolün katılımı ile başarılı sporculara plaket takdim edildi. Spor malzemeleri protokol ve milletvekilleri ile Manisa Gençlerbirliği ve Meriçspor’a sembolik olarak takdim edildi. Daha sonra diğer kulüpler açılan masalarda mühür ve imza karşılığında teslim edildi. Ayrıca zemini yenilenen 8 Eylül Stadyumu’nun da açılışı yapıldı.

Editör: TE Bilişim