Manisaspor, rakiplerinin alay ettiği bir takım haline geldi. Gelenden 3, gidenden 4 yiyoruz. Mesele; iki maçta 7 gol yemekte değil, mesele; tekmeye kafa uzatmamakta, rakipten korkmakta, sahada ruh gibi dolaşmakta!..

Manisaspor, Boluspor'a 4-0 mağlup olarak ilk iki haftada toplam 7 gol yedi ve gol atamadı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında paramparça olan Manisaspor, futboluyla taraftarlarını üzmeye devam ediyor. 1-0’dan Süleyman Çelikyurt’un kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından adeta dağılan Siyah-Beyalılar, profesyonel liglerde son 10 sezonda 2. kez ilk 2 haftayı puansız kapattı. Boluspor’un gollerini; Dk 54 Kenan Şahin, Dk. 68 Prijovic, Dk. 77 Emre Kılıç, Dk. 90+1 Ahmet Kulabaş attı.

GOLÜ YOK, POZİSYONU BİLE YOK

İlk 2 haftayı puansız kapatan Manisaspor, henüz gol sevinci yaşayamadı. Albimo Alanyaspor maçında pozisyon üretemeyen kaleye doğru dürüst şut dahi atamayan Tarzan, Boluspor deplasmanında da benzer tabloyu yaşattı. Mücadeleye ilk 11'de başlayan ve kırmızı kartla cezalandırılan Süleyman Çelikyurt'un yanı sıra Metin Yüksel ile Hakan Turan ve oyuna sonradan dahil olan Ali Fırat Okur, Dimitrov, Kenan Aslanoğlu bu sezon ilk kez takımlarının formalarını giydi. Manisaspor, geçen yıl İstanbul Başakşehir (4-3), TKİ Tavşanlı Linyitspor (4-2) ve Samsunspor (4-3) müsabakalarında da kalesinde 4 gol görmüştü. Son 10 sezonun 4'ünde PTT 1. Lig'de 6'sında ise Süper Lig'de yer alan Manisaspor, en son Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda ilk 2 maçını puansız tamamlamıştı. O sezon ilk 4 maçında puan alamayan Manisaspor, daha sonra toparlanmış ve ligi 10. sırada bitirmişti. Manisaspor, haftaya Kayserispor’u konuk edecek.

Editör: TE Bilişim