ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Spor Lisesi Futsal Takımı, Muğla-Dalaman’da düzenlenen Türkiye Futsal Şampiyonası Yarı Final Grubu’nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olmayı başardı ve Türkiye’de ilk 8 takım arasında yer aldı.

GELENE GİDENE 5 ATTILAR

Geçtiğimiz salı günü başlayan müsabakalarda Konya ve Aydın temsilcisini 5-2’lik skorlarla yendikten sonra Antalya temsilcisine 2-1 yenilmesine rağmen grup birincisi olarak finale kalan Spor Lisesi, finalde de İzmir Buca Aybers Karabacak Anadolu Lisesi’ni 5-2 mağlup etti. Finalde Ali Tozlu, Tayfun Yurtçu, Kaan Özdeş, Abdullah Akyüz, Ahmet Köseoğlu’nun golleriyle sonuca giden temsilcimiz, gururumuz oldu.

HIRVATİSTAN YOLU YAKIN

Spor Lisesi, 7-11 Mart tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde ilimizi temsil edecek. Temsilcimiz, burada Türkiye Şampiyonu olması halinde mayıs ayında Hırvatistan’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak. Türkiye’de 120 takım arasında ilk 8’e kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Antrenör Abdulmuttalip Yıldırım, “Tarihimizde ilk defa buralara geldik. Artık işimiz daha da zorlaştı. Ancak Türkiye Şampiyonluğu neden olmasın? Hırvatistan biletini almak için elimizden geleni yapacağız. Takımımızı kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen antrenör arkadaşlarım Murat Emmedik, Sedat Çavdar, Halit Alaca’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim