Kupada 1-1 sonuçlanan maçta sağ ayak tarak kemiğinden sakatlanan Bilal Kısa, aylardır formasına uzak. 10’un bu yokluğu, takımı son derece etkiledi. Bilal’siz Akigo’nun orta sahası, eski kimliğini kaybetti

Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Akhisar Belediyespor, haftalardır kötü sonuçlar alırken bu önlemez süreçte Bilal Kısa’nın yokluğu fazlasıyla hissedildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun oyun kurgusunda bir numaralı rol üstlenen Bilal Kısa’nın sağ ayak tarak kemiğinden sakatlanması, takımın ritmini son derece etkiledi.

AVRUPA HEDEFİ UZAK KALDI

Sezon başından bu yana orta sahada hücumu yönlendiren ve attığı etkili paslarla takımının başarısında büyük pay sahibi olan Bilal Kısa, bu etkileyici performansıyla A Milli Takım’a da çağrılmıştı. Ligin 19. Haftasında Gençlerbirliği’ni 3-1 yenen Akigo, bu maçın ardından puanını 28’e çıkarmış, Avrupa şarkılarını iyiden iyiye yükseltmişti. Ancak Akigo, kupadaki Eskişehirspor beraberliğinin ardından Bilal’in sakatlığı sonrası ritmini kaybetti. Haftalar ilerledikçe kötü sonuçların yanı sıra oynanan kötü futbol, yönetimi ve teknik heyeti üzdü.

YENİLSE BİLE ALKIŞLANAN TAKIM GİTTİ

Bilal Kısa’lı Akigo, yenilse dahi oynadığı futbolla alkış topluyordu. Bilal’in oynamadığı 8 maçta Akigo, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı. Sadece 8 puan toplayan ve bu süreçte kupadan da elenen Yeşil-Siyahlılar, oynadığı futbolla da gelecek için SOS verdi. Yeşil-Siyahlılar, yine bu hafta Bilal’siz çıkacağı Eskişehirspor maçında kötü gidişe artık dur demek istiyor.

 

 

BİLAL KISA’SIZ AKHİSAR RAPORU

SÜPER LİG SON 8 HAFTA

Trabzonspor-Akhisar Bld:2-4

Akhisar Bld-Erciyesspor:0-2

Gaziantepspor-Akhisar Bld:1-1

Akhisar Bld-Bursaspor:2-1

Galatasaray-Akhisar Bld:6-1

Akhisar Bld-Antalyaspor:0-0

Beşiktaş-Akhisar Bld:3-0

Akhisar Bld-Ç. Rizespor:2-3

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 6. HAFTA

Bursaspor-Akhisar Bld:3-0

Editör: TE Bilişim