AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, Bayır-Bucak’taki Türkmenlere yardım eli uzattı. AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, özellikle partili kadınların gayretleriyle bir kamyon gıda, çocuk malzemesi, giyim ve temel ihtiyaç malzemeleri toplandığını bunun yanında 5 bin TL maddi destekte bulunulduğunu ifade etti.

Suriye sınırında ağır bombardıman altında bulunan Türkmenlere Türkiye genelinde yardım yağıyor. AK Parti Soma İlçe Teşkilatı da Türkmenlerin dramına kayıtsız kalmadı. Partili kadınların büyük özverisiyle hazırlanan gıda, giyim ve en temel malzemeler, itinayla paketlenerek kamyonla Türkmenlere ulaştırılmak üzere Manisa’daki toplama merkezine ulaştırıldı.

Kadın Kolları Başkanı Sultan Çoban, Türk milletinin yardımsever bir millet olduğuna dikkat çekerek, "Dünya mazlumlarına sınırsız kucak açan Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücüyle gurur duyarak ve milliyetine bakmaksızın, tüm mazlumları vicdanında barındıran devletimize bir kez daha şükran duyduk." dedi. Sultan Çoban, partili bayanlara gönüllü çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim