Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt sezonunun açıldığı Adnan Menderes Caddesi’nde yaya kaldırımı ve bordür taşı döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Somalı vatandaşlar güvenli ve konforlu bir yola kavuşmuş olacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Soma Adnan Menderes Caddesi’nde yaya kaldırımı ve bordür taşı döşeme çalışmaları başladı. Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt yapılmasıyla birlikte vatandaşların takdirini toplayan caddede, yaya kaldırımı ve bordür döşemesiyle birlikte çalışmalar tamamlanacak. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve Soma Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Yıldırım yerinde inceledi.
Prestij caddesi olacak
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla ilçelerimize en iyi hizmetti götürüyoruz. Sıcak asfalt yapımının gerçekleştirilmesinin ardından yaya kaldırımı ve bordür döşemesiyle birlikte çalışmalar tamamlanacak. Adnan Menderes Caddesi’nde yapılan çalışmalarla birlikte yol hem konforlu, hem de güvenli bir hale gelmiş olacak. Kısaca cadde, prestij caddesi olacak” dedi.
Kaynak: iha