Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önceki akşam adeta Soma’ya çıkarma yaptı. Hasan Eryılmaz, Soma Ülkü Ocakları, Soma Yörükler Derneği, Soma Ülkücü İşçiler Derneği ve Soma MHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret öncesi sokakta vatandaşlarla bir süre sohbet eden Eryılmaz’a vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. İlk ziyaretini ‘Evim’ dediği Ülkü Ocakları’na yapan Eryılmaz, gençlerle bir araya gelip düşüncelerini anlattı. Eryılmaz, “Türk milletini yıkmak isteyenleri yıkmak isteyenleri bölmek isteyenleri milliyetçi ülkücü hareketin neferleri olarak hep birlikte duracağız. Bu noktada sizlere büyük işler düşüyor” dedi.
İŞÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Eryılmaz, daha sonra Ülkücü İşçiler Derneği’ni ziyaret ederek işçilerin sorunlarını dinledi. İşçilerin en büyük sorunlarından biri asgari ücretin azlığı ve beraberinde taşeronlaşma olduğunu ifade eden Eryılmaz, “Bu sorunu çözecek partinin Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi. Eryılmaz, yoğun ziyaret programı arasında Ege’nin yiğitleri olarak bilinen Yörükleri de unutmadı. Yörükler Derneği’ni ziyaret eden Erylmaz, bir süre sohbet ettikten sonra dernekten ayrıldı.
“SEN BEN KAVGASINDA DEĞİLİZ”
Eryılmaz son olarak Soma MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe teşkilat başkanı Vedat Erdem ve yönetimi tarafından karşılanan Eryılmaz’ın ziyaretinde çok sayıda partili de hazır bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Eryılmaz, “Her evden birini iş sahibi yapacağız. Bu güne kadar milletimizden çalınan milyar dolarları milletimize iade edeceğiz. Yedi cihanda yedi kıtada sülaleleri de yemiş olsa bunları Cem Uzan’dan daha beter yapacağız. O yüzden çok çalışmak zorundayız. Bugün sen ben kavgasında değiliz. Nasıl bir oy daha fazla alırız milletimize nasıl hizmet ederiz onun düşüncesindeyiz” diye konuştu. İlçe Başkanı Vedat Erdem de Eryılmaz’ın önceki görevlerindeki başarılarına dikkat çekerek Eryılmaz’a başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim