Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Soma Bölgesel Isıtma Sistemi Merkezi Genel koordinatörü Halis Satılmış ve yetkili müdürler Genel Sekreter Halil Memiş’e eşlik etti.  İlk olarak Soma Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Memiş, buradaki çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon Şube Müdürü Oğuz Belgül’den bilgi alarak, birim sorumluları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Memiş, ardından Soma Bölgesel Isıtma Sistemi Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezin Soma’da gerçekleştirdiği hizmetler hakkında Genel Koordinatör Halis Satılmış’dan bilgiler alan Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin Yavuz Selim Caddesi’nde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını yerinde inceleyerek personele hayırlı çalışmalar diledi.
 
Soma Otobüs Terminali Yakında Hizmette

Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da yakın zamanda açılışını gerçekleştireceği Yeni Otobüs Terminali’nde de incelemelerde bulundu. Buradaki çalışmaların yakın zamanda biteceğini ve hizmete açılacağını belirten Memiş, Soma’da bazı caddelerde yapılan yol çalışmalarını inceledi. Vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Genel Sekreter Memiş, halkın isteklerini taleplerini dinledi.
 
Maden Şehitleri Anıtı’nda Sona Gelindi

Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün üstünde titizlikle durduğu Soma Maden Şehitleri Anıtı’nın yapılacağı yeri inceleyen Memiş, Soma Koordinasyon Şube Müdürü Oğuz Belgül’den buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin devam edeceğini belirten Memiş, “Soma’da gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, ilçenin sorunlarını çözmek içindir. Büyükşehir Belediyesi’nin burada yaptığı hizmetler devam edecek. Sorumluluk alanlarımızda Soma’yı daha yaşanılabilir bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla da sohbet etme fırsatı bulduk. Maden Şehitleri Anıtı’nda da artık sona gelindi” diye konuştu.    
 

 
Editör: TE Bilişim