Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Yaşar Coşkun seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılanan Coşkun, Soma’daki ziyaretleri kapsamında Soma Pancar Kafe’de MHP İlçe Teşkilatıyla görüştükten sonra ilk ziyaretini Soma Sanayi esnafına gerçekleştirdi. Sanayi esnafı tarafından büyük ilgi ile karşılanan Yaşar Coşkun, esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. Bir sanayi esnafı ise Yaşar Coşkun’a; “ Sen Manisa OSB’nin yaratıcılarındansın. Bizim sanayi sitemizin hali ortada. Kimse sesimizi duymuyor. Umudumuz sensin. Sen bu işi biliyorsun seni destekliyoruz. Bizi bu kötü düzenden kurtarın” dedi. “Sıkıntılarına çare olmak için aday olduk. Bu sorunların sonuna kadar takipçisiyiz” ifadelerini kullanan Coşkun, sanayi esnafının sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.

SOMA TSO ZİYARET EDİLDİ

Sanayi esnafı ziyareti sonrası Soma ziyaretlerine devam eden Manisa Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Yaşar Coşkun, Soma Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Vedat Erdem ve Manisa Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ile birlikte Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Harun Işık tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Yaşar Coşkun,  Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık’a ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim