Proje kapsamında Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Merkezefendi İlkokulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı. Dağıtım töreninde 2/B sınıfı öğrencisi Taha Taşkın, LG yetkililerinden DYNED programında kullanılmak üzere çok sayıda bilgisayar talep etti.
Soma’da 301 işçinin hayatını kaybetmesine neden olan maden faciasının ardından LG Electronics Türkiye tarafından başlatılan ‘Bir fotoğraf bir mutlu çocuk’ sosyal sorumluluk projesi 3’üncü yılına girerken proje kapsamında bugüne kadar 3 bine yakın öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu. Proje kapsamında Manisa’nın Şehzadeler, Soma, Akhisar ve Yunusemre ilçelerinde yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla 2 bine yakın çocuğa kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Merkezefendi İlkokulu’nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, LG Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Satış Direktörü Ergün Altay, Merkezefendi İlkokulu Müdürü Serdar Akbaş, okul öğretmenleri ve firmanın temsilcileri katıldı. Temsili dağıtım töreninin yapıldığı 2/B sınıfında Kaymakam Çorumluoğlu ve LG Satış Direktörü Altay öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu burada öğrencilere zamanın önemi ve değeri hakkında kısa bir konuşma yaparak bugün sıralarda oturan öğrencilerin yarın kendi yerlerinde olacağını ve bu yüzden de çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Kaymakam Çorumluoğlu aynı zamanda okula kırtasiye malzemesi desteğinde bulunan LG firmasının yetkililerine de katkılarından dolayı teşekkür etti.
Öğrencilere küçük hediyeler vermek için Manisa’da olduklarını belirten LG Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Satış Direktörü Ergün Altay ise "İnşallah vereceğimiz küçük kalemler, defterler gelecekteki güzel kariyerinizde yazan kalemler, yazdığınız defterler kağıtlar olur. Ben de kaymakam bey gibi düşünüyorum. Bizler de sizlerle aynı sıralardan geçtik. Bizim dönemimiz geçiyor. İnşallah sizler bizlerin yerini alacaksınız. Bizlerden daha iyi olacaksınız. Sizlere şirketimizden de selamlar getirdik. Hepinizi gözlerinizden öpüyor ve iyi bir öğretim yılı diliyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından söz alan 2/B sınıfı öğrencisi Taha Taşkın, “Hoş geldiniz, getirdiğiniz hediyeler için çok teşekkür ederiz. DYNED programında kullanmak için çok sayıda bilgisayara ihtiyacımız var. Yeniden burada olmanızı umuyoruz” demesi üzerine LG Satış Direktörü Altay dağıtım öncesi okul müdürüyle bu konuyu görüştüklerini belirtti. Minik Taha’nın isteği gülüşmelere neden olurken öğrenciler ve protokol üyeleri Taha’yı alkışlayarak yerine gönderdi.
LG tarafından hazırlanan kırtasiye malzemelerini alan öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.
Kaynak: iha