Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesinde yapılan çalışmalar mahalle muhtarlarından övgü topladı. Başkan Cengiz Ergün’e mahallelerinde yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi ile asfalta kavuştukları için mutlu olduklarını belirtti.

22 kilometrelik asfalt çalışmasına övgü
Yağcılı Mahalle Muhtarı Mücahit Köse, “Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ederim. Mahallemizi ve beraberindeki 4 mahalleyi birbirine bağlayan 22 kilometrelik yolda asfalt çalışması yaptı. Önceden yolumuz çok bozuktu, yapılan çalışmayla birlikte yolumuz hem konforlu hem de güvenli hale geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

‘Böyle hizmet daha önce gelmedi’

Kızılören Mahalle Muhtarı Ayhan Kurt, “Mahallemize daha önce böyle bir hizmet gelmedi. Bizler bu hizmeti getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Mahallelinin yüzünü güldürdüler. Yollarımız daha önce topraktı, çok kötü durumdaydı. Yapılan çalışmayla birlikte asfalta kavuştuk. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler 5 kilometrelik yolumuzda asfalt çalışması yaptılar. Çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun” diye konuştu.

‘Başkan Ergün söz verdi mi yapıyor’

Göktaş Mahalle Muhtarı Bahri Yılmaz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallemizde 6 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz verdi mi yapıyor. İlçemize kazandırdığı çalışmaları mahallelerimize de kazandırıyor. Ağır tonajlı araçların sıklıkla kullandığı yol, çiftçilik yapan mahalle sakinini çok zorluyordu. Özellikle kış aylarında yollarımız tehlikeli oluyordu. Sağ olsun Cengiz Başkanımız yolumuzu yaptı. Teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür

Büyükışıklar Mahalle Muhtarı Mücahit Çoban, “Mahallemiz ormanlık bir alan içerisinde yer aldığı için ağır tonajlı araçlar sık sık geçiyor. Dolayısıyla yollarımız bozuluyordu. Manisa Büyükşehir Belediyesine yollarımızla ilgili sorunu ilettiğimizde programa aldıklarını ve yapılacağını belirttiler. Bugün gelinen noktada mahallemizin 4 kilometrelik yolunda asfalt çalışması yapıldı. Mahalleli çok mutlu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘Vatandaşlarımıza hayırlı olsun’

Soma ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimizde asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Soma’da da birçok mahallede asfalt çalışması yaptık. Yağcılar, Kızılören, Göktaş ve Büyükışıklar mahallelerinin yollarında ekiplerimiz aralıksız çalışarak, vatandaşımızı konforlu ve güvenli yollara kavuşturdu. Ayrıca Adnan Menderes Caddesi’nde de ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim