Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri 2014 yılının ilk toplantısını Ufuk Plaza’da gerçekleştirdiler.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Gökdede, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı ve Manisa merkezde görev alan genç girişimciler kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen yemekli toplantıda 2013 yılının değerlendirmesi yapılarak, 2014 yılındaki faaliyetlerini planladılar.
TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı, geçen yılda yapılan etkinlikler hakkında kurul üyelerine bilgi verirken, 2014 yılının çalışma takvimini belirlemek için toplantıya katılan tüm üyelerin tek tek görüşlerini aldı.
Genç Girişimciler Kurulu üyeleri 2014 yılının planlaması içerisinde yapılması gerekenler ile ilgili düşünce ve önerilerini belirterek, öncelikli olarak Manisa’da, Ege Bölgesi’nde yer alan Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımıyla bir bölge toplantısı organize edilmesine, ayrıca Türkiye’de yaptıkları çalışmalar ve ülke ekonomisine vermiş oldukları katkılarla iş hayatlarında başarı öykülerine imza atan ünlü işadamlarının Manisa’da konuk edilmesi kararını aldılar.
TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı toplantıda şöyle konuştu: “2012 yılında yapılan seçimlerle arkadaşlarımızın desteği göreve seçildik. Bir yıl içerisinde öncelikle ilçelerimiz ile sık sık bir araya geldik. Bir çok toplantımızı ilçelerimizde yaparak, o bölgede yer alan arkadaşlarımız ile tanışma fırsatını bulduk. Protokol ziyaretlerimizi de yaptık. Her ay düzenli olarak icra komitesi üyelerimiz ile toplantılarımızı gerçekleştirdik. Son olarak da Trabzon’a düzenlemiş olduğumuz iş ve inceleme gezisinde, Trabzon İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile tanışma fırsatını bulduk. Trabzon’da iş dünyasının önemli isimleri ile bir araya geldik. Bu etkinliğimize katılan arkadaşlarımız ticari görüşmeler gerçekleştirdiler. Oldukça olumlu bir etkinliğimiz oldu. Bu arada Manisa’da bizlere destek veren arkadaşlarımız ile de uzun süredir bir araya gelemediğimizi fark ettik. Bu toplantımız ile de birlikte her ay merkezde görev almış olan kurul üyesi arkadaşlarımız ile toplanmaya karar verdik. 2014 yılında yoğun bir etkinlik programını hep birlikte hayata geçireceğimizi umuyorum.”

Editör: TE Bilişim