MANİSASPOR-BUCASPOR MAÇI GÖREVİNE GİDECEKTİ
Pazar günü Manisa'da oynanacak olan Manisaspor-Bucaspor maçında görevlendirilen Soma İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis Hüseyin Öklü (51), Soma'dan yola çıkmak üzereyken meslektaşlarına çalıştığı silah ruhsat bölümünde bir eşyasını unuttuğunu söyleyerek emniyet binasına çıktı. Öklü'nün gelmemesi üzerine silah ruhsat servisine çıkan meslektaşları Öklü'yü hareketsiz olarak buldu. Soma İlçe Devlet Hastanesine kaldırılan Öklü, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 16 yıldır Soma'da görev yapan ve her kesim tarafından sevilen 24 yıllık polis Hüseyin Öklü'nün ölümü ilçede derin üzüntüye neden oldu.

İKİ TAKDİRNAME 17 MAAŞ ÖDÜLÜ ALDI 
Soma'da 16 yıldır görev yapan Hüseyin Öklü'nün yaptığı başarılı çalışmalarla iki kez takdirname aldığı, 17 kez de maaş taltifi ile ödüllendirildiği öğrenildi.
Kırıkkale Keskin nüfusuna kayıtlı Hüseyin Öklü için 16 yılını verdiği Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene meslektaşlarının yanı sıra şehidin ailesi ve Somalılar katıldı. Şehit polisin eşi Zarife Öklü, üç kızıyla birlikte ayakta durmakta güçlük çekti. Sinir krizleri geçiren aileyi polis memurları sakinleştirdi.
Hüseyin Öklü, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazından sonra Soma Belediye mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Editör: TE Bilişim