İzmir'in Kınık İlçesi'nde, aşırı hız yüzünden kontrolden çıktığı belirtilen otomobil metrelerce takla attıktan sonra bir tarlaya düşerken; kazada, bir kişi öldü biri ağır iki kişi ise yaralandı. Kazada ölen kadının üzerinden 2002'de trafik kazasında öldüğü belirlenen Kübra Hacer Erkan (28) adına düzenlenmiş kimlik çıktı. Ölen kişinin ismi ile kimliği ne amaçla taşıdığının belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında, Bergama- Soma Karayolu'nun 12'inci kilometresinde meydana geldi. Bergama'nın Ayaskent Mahallesi'nde bulunan müzikholde eğlenen Serdar Çınar (27) ve Mustafa Hızlı (27), mekanda garson olarak çalışan iki kadını eve bırakmak için servis yaptı. Manisa'nın Soma İlçesi'nde oturan kadınlardan birini eve bırakan iki arkadaş ardından Hızlı'nın yönetimindeki 35 VYF 72 plakalı otomobille Bergama'ya yol aldı. İddiaya göre Kınık'ta aşırı hız yüzünden kontrolden çıkan otomobil, yoldan çıktı. Metrelerce takla atan otomobil, tarlaya düştü.

2.11 PROMİL ALKOL

Sağlık ekiplerinin kontrolünde, otomobildeki kadının öldüğü belirlendi. Araçta sıkışan Çınar ise AKS 110 ekiplerince kurtarıldı. Arkadaşı Hızlı ile birlikte Çınar, ambulansla, Manisa Soma Beşyol Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan sadece Çınar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Yapılan kontrolde sürücü Hızlı'nın 2.11 promil alkollü olduğu belirlendi.

ÖLEN BİRİNE AİT SAHTE KİMLİK

Ölen kadının çantasından Şanlıurfa iline kayıtlı Kübra Hacer Erkan (28) adına düzenlenmiş kimlik çıktı. Ancak bu kişinin 2002'de trafik kazasında öldüğü belirlendi. O tarihte ölen kadının babasıyla temasa geçen jandarma, konuyu bir kez daha teyit etti. Ölen kişinin ismi ile kimliği ne amaçla taşıdığının belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim