Atama ve teşkilatlanmalara son sürat devam eden İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, sırasıyla Salihli, Turgutlu, Alaşehir ve Saruhanlı ilçe başkanlıklarını belirlemesinin ardından bugün de Soma İlçe Başkanı olarak Vehpi Çiçek’i göreve atadı.
Bir çok partiden isimler mevcut Soma’da uzun yıllar siyaset içerisinde aktif rol oynayan Vehpi Çiçek’in yönetim listesinde dikkat çeken isimler de gözden kaçmadı.  Listede uzun yıllar Doğru Yol Partisi’nin ileri gelen isimlerinden Aziz Er, AK Parti’de son dönem İlçe Başkan Yardımcılığı görevi yapan İsmail Dedeoğlu, CHP’li Oktay Şahin, Demokratik Sol Partili Şükrü Akbaş ve Anavatan Partili Atıf Kemici gibi önemli isimler bulunuyor. Ayrıca Soma’da oluşturulan listede 20’nin üzerinde kadın yöneticininde olması dikkatlerden kaçmadı.
 
“Bu liste, partimizin Türkiye siyasetinin tam merkezine oturduğunun bir ispatıdır”

İl Başkanlığı Parti Binası’nda Çiçek’e rozet takdimi gerçekleştiren İl Başkanı Tamer Akkal; “ Soma ilçemiz Manisa’nın siyasetine yön veren önemli bir ilçemizdir. Soma’da her siyasi görüşten ve her toplumsal kesimden olan birbirinden değerli isimlerin bir araya gelerek yönetimi oluşturması, Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi, partimizin Türkiye siyasetinin tam merkezine oturduğunun da bir ispatıdır. Burada siyasi farklılıkları gözetmeden vatan kaygısıyla ellerini taşın altına sokan tüm değerli arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Böylesine önemli bir ilçeye önemli bir isim atadık. Vehpi kardeşimiz için, Soma için, Manisa için ve Türkiye için hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Vehpi Çiçek kimdir?
1963 Soma doğumlu olan Vehpi Çiçek evli ve 2 çocuk babasıdır. Soma Termik Santral (SEAŞ) emeklisi olan Çiçek, uzun yıllar Soma’da aktif siyaset yapan isimler arasındadır.
                                       

Editör: TE Bilişim