Ekonomik sıkıntılar yaşayan ve Süper Lig’den 3.lige kadar her sene bir lig düşerek gerileyen Kayseri Erciyesspor karşısında oynanan oyun tam not almasa da maç sonunda kazanan Turgutluspor olmuştu. Karşılaşma sonrası Turgutluspor kulüp başkanı Hakan Sezer ve teknik direktör Özgün Kaya açıklamalarda bulundu. Başkan ve teknik direktör kendi değerleriyle sahada yer alan genç oyunculardan kurulu Erciyesspor’u  mücadelelerinden dolayı tebrik etti.
"GÖNLÜMÜZ HİÇ RAZI DEĞİL"
Turgutluspor teknik direktörü Özgün Kaya: "Ankara Demirspor galibiyeti sonrası bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Özellikle ligde alt sıralarda yer takımlara karşı Türk futbolcusunu motive etmek çok zor. Erciyesspor’un bir umutla sahaya çıkacağını, liderden puan almak umuduyla mücadele edeceğini biliyorduk. Kapalı oynamalarını beklerken hücum anlamında da mücadele ettiler. Futbol oynamaya geldikleri belliydi, genç oyuncuların mücadelelerini tebrik ediyorum. Önemli olan kazanmaktı, kazandık ve liderliğimizi sürdürmeyi başardık. Rakibimiz kilometrelerce yol geldi, dinlenmedi ve bu şekilde maça çıktı. Hiç bir profesyonel futbolcunun bu şartlarda maça çıkmasına gönlümüz razı değil” şeklinde konuştu.
"TAKDİR EDİYORUZ"
Başkan Sezer;” Zor maç olacağını biliyorduk, böyle bir maça oyuncularımızı motive etmek zor oluyor. Ama önemli olan kazanmaktı. Süper lig’den 3.lige kadar gerileyen Erciyesspor’un mücadelesini takdir ediyoruz. Hepsi kendi alt yapısından futbolcular ve mücadele ediyorlar. Kazandığımız için mutluyuz. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim