Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle çalışmalarını hızlandıran CHP, esnaf ve kurum ziyaretleri ile Belediye Başkan Adayı Bahri Yılmaz’ı tanıtarak destek istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi Soma İlçe Teşkilatı Başkanı Murat Bayramoğlu, Belediye Başkan Adayı Bahri Yılmaz ile birlikte Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık’ı ziyaret etti. Murat Bayramoğlu, inşallah bu yerel seçim sağlıklı, güzel bir ortamda gerçekleşir ve sonucu da Soma’ya hayırlı olur. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak üyelerimizden aldığımız destekle değerli başkan adayımız Bahri Yılmaz ile birlikte seçimleri kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hukuk kuralları ve siyasi nezaket içersinde siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

HAKAN IŞIK, ‘HER ADAYA BİR DOSYA SUNACAĞIZ’
Soma Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Hakan Işık ise en köklü partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirterek, “Bu ziyaretiniz bizim için çok önemli. Çok değerli bir aday çıkarttınız. Soma için iyi olur inşallah. Sonuçta Soma halkı değerlendirecek. Bizim için önemli olan ticaret, esnaf ve sanayicimize ne gibi katkılar olacağı. Bunlar bizim için çok önemli. Sanayi konusunda önemli sorunlarımız var. İlgili insanlarla bu sorunların aşılabileceğini düşünüyorum. Bahri Bey de işi gereği Somalılarla iç içe olan ve sevilen bir insan. Soma için hayırlı olsun.” dedi. Soma’nın ticari hayatının geliştirilmesi anlamında oda olarak hazırlayacakları bir dosyayı parti farkı gözetmeksizin adaylara sunacaklarını belirten Işık, Soma’nın ileriye gitmesi için bir birliktelik gerektiğini ifade etti.
BAHRİ YILMAZ, “SOMA’YA TALİBİZ”
Bahri Yılmaz ise devletin ihya organı olan Soma’ya talip olduklarını belirterek, “Soma’ya şehircilik anlamında bir değer katmak istiyoruz. Şehircilik kriterini tamamıyla Soma’ya yansıtmak istiyoruz. Somalıların takdiriyle uzun vadede Soma’nın geleceğine iyi eserler bırakmak için talibiz. Bu anlamda yapacağımız hamlelerin tümünde oluşturulacak inşaat alanlarında ticari manada bir değer ifa eder. Bu da Soma’nın ticari hayatına katkı demektir.

Editör: TE Bilişim