Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Soma ilçesini ziyaret ederek, ilçede yapımı devam eden Zabıta biriminde incelemelerde bulundu. İlçedeki büyükşehir sorumluluk alanlarını da gezen İra, zabıtanın Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vitrini konumunda olduğunu, çalışmalarını bu bilinçle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Soma ilçesinde birim oluşturmak için çalışma başlattı. Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, Soma ilçesini ziyaret ederek, çalışmaları yerinden takip etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon Şube Müdürü Salih Oğuz Belgül ile birlikte ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan ve ilçede kısa bir zaman sonra hizmet verecek Gıda Bankası’nı inceleyen Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, daha sonra Soma Otogarı ve Maden Şehitliği’ni de ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞIN HİZMETİNDE

İlçe temasları kapsamında Soma Belediyesi Zabıta Müdürü Ramazan Çelik’e de nezaket ziyaretinde bulunan İra, zabıtanın ortak amacının vatandaşların güveni için çalışmak olduğunu söyledi. Soma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işbirliğiyle hareket etmeye ve destek vermeye hazır olduklarını da belirten İra, Çelik’e çalışmalarında başarı diledi. Çelik ziyaretinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Soma 2. Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret eden İra, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi.

SOMA ZABITA BİRİMİNDE GERİ SAYIM

Soma temaslarını yapımı devam eden zabıta biriminde incelemelerde bulunarak tamamlayan Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Zabıtamız Manisa Büyükşehir Belediyemizin vitrini konumunda. Bu kapsamda tüm ilçelerimizde zabıta birimlerimizi hayata geçiriyoruz. Her zaman esnafımızın, vatandaşımızın yanında, onların haklarını koruma noktasında hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla ilçelerimizde birimlerimizi oluşturuyoruz. Bu kapsamda Soma ilçemizde de zabıta birimimiz artık sona geldi. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim