Selendi’nin önemli ihtiyaçlarından birinin daha karşılanacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Uygulama projesi çizim ihalesi gerçekleştirilecek merkez, ilçedeki gençlere hitap edecek” dedi. 
Manisa’da gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla il genelinde bir bir projelerini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Selendi’de de önemli bir projeye daha imza atıyor. Bu kapsamda Manisa Belediyesi tarafından Selendi’ye kazandırılacak olan Gençlik Merkezi’nin uygulama proje çizim ihalesi yapılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merkezde gençlerin faydalanabileceği birçok faaliyetin yer alacağını da sözlerine ekledi.

Gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve çağa ayak uydurmaları amacıyla her türlü hizmetin merkezde yer alacağını belirten Başkan Ergün, “Gençlerimizin daha rahat ortamlarda, daha gelişmiş dersliklerde eğitim alıp sosyalleşebilmesi ve modern bir gençlik merkezini hayata geçirmek için geri sayımdayız. Dans salonundan el sanatları atölyesine, çok amaçlı salondan cep sinemalarına kadar birçok etkinliğin yapılabileceği bu sosyal ve kültürel alanın şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim